Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Night My Number Came Up

Night My Number Came Up

13/02/2022 | Flixfilm

Night My Number Came Up på Netflix

Produktionsår: 1955
Genre: Drama, Fantasy, Mystery
Instruktion: Leslie Norman
Skuespillere: Michael Redgrave, Sheila Sim, Alexander Knox
Spilletid: 94 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En generalløjtnant tager til et middagsarrangement, hvor en gæst beretter om en drøm om en flyulykke. Næste dag udvikler drømmen sig til virkelighed.Se Night My Number Came Up på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Night My Number Came Up havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Night My Number Came Up på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Night My Number Came Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Night My Number Came Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Night My Number Came Up, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Night My Number Came Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar