Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Night of Knots

Night of Knots

04/09/2020 | Flixfilm

Se Night of Knots på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Hakan Algül
Skuespillere: Sahin Irmak, Irem Sak, Gonca Vuslateri, Emre Karayel
Spilletid: 100 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 5.4

Handling: To ekser møder hinanden i et bryllupslokale og opdager, at de stadig har følelser for hinanden. Det eneste problem? De er netop blevet gift med to andre partnere.Se Night of Knots på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Night of Knots havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Night of Knots ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Night of Knots er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Night of Knots stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar