Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Night of the Eagle

Night of the Eagle

23/03/2023 | Flixfilm

Night of the Eagle på Netflix

Produktionsår: 1962
Genre: Horror
Instruktion: Sidney Hayers
Skuespillere: Peter Wyngarde, Janet Blair, Margaret Johnston
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En professor, der er vred over, at hans kone bruger heksekunst til at fremme hans karriere, slipper onde kræfter løs, da han ødelægger hendes okkulte materialer.Se Night of the Eagle på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Night of the Eagle havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Night of the Eagle på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Night of the Eagle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Night of the Eagle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Night of the Eagle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Night of the Eagle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar