Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Night of the Living Dead

Night of the Living Dead

30/03/2014 | Flixfilm

Se Night of the Living Dead på Netflix

Indspilningsår: 1968
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: George A. Romero
Skuespillere: Duane Jones, Judith O'Dea, Karl Hardman
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Denne genudgivelse af den sort-hvide original sætter uhyggelige farver på historien om nogle mennesker fra en lille by, som er omringet af en hær af levende døde.

Night of the Living Dead havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Night of the Living Dead på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Night of the Living Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Night of the Living Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Night of the Living Dead, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Night of the Living Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar