Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Night on Earth: Shot in the Dark

Night on Earth: Shot in the Dark

02/02/2020 | Flixfilm

Night on Earth: Shot in the Dark på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alessandra Mastronardi, Beren Saat, Samira Wiley
Spilletid: 59 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Dette kig bag kulisserne viser, hvordan filmhold verden over har klatret, dykket og frosset for at fange dokumentarens revolutionerende optagelser efter mørkets frembrud.

Night on Earth: Shot in the Dark havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Night on Earth: Shot in the Dark på YouTube.Se Night on Earth: Shot in the Dark på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Night on Earth: Shot in the Dark ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Night on Earth: Shot in the Dark stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Night on Earth: Shot in the Dark, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Night on Earth: Shot in the Dark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar