Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Night on Earth: Shot in the Dark

Night on Earth: Shot in the Dark

02/02/2020 | Flixfilm

Se Night on Earth: Shot in the Dark på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Dette kig bag kulisserne viser, hvordan filmhold verden over har klatret, dykket og frosset for at fange dokumentarens revolutionerende optagelser efter mørkets frembrud.


Se Night on Earth: Shot in the Dark på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNight on Earth: Shot in the Dark havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Night on Earth: Shot in the Dark ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Night on Earth: Shot in the Dark herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Night on Earth: Shot in the Dark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Night on Earth: Shot in the Dark stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar