Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Night on Earth

Night on Earth

29/01/2020

Se Night on Earth på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Beren Saat, Samira Wiley
Spilletid: 290 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Resumé: Den nye teknik, der anvendes i naturserien, løfter sløret for den skjulte nattetilværelse, som levende væsner fører – lige fra jagende løver til flyvende flagermus.


Se Night on Earth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Night on Earth (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Night on Earth (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Night on Earth herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Night on Earth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Night on Earth (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar