Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Night School

Night School

25/06/2020 | Flixfilm

Night School på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktion: Malcolm D. Lee
Skuespillere: Kevin Hart, Tiffany Haddish, Rob Riggle
Spilletid: 111 min
Land: United States, China
Sprog: English, Spanish, French, Arabic
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En studerende dropper ud af high school og må tage et aftenskolekursus for at bestå sin eksamen, men får problemer med både sin friske lærer og en hævngerrig rektor.Se Night School på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Night School havde premiere på Netflix Danmark den 25. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Night School på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Night School ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Night School stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Night School, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Night School er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar