Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Night School

Night School

25/06/2020 | Flixfilm

Se Night School på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Malcolm D. Lee
Skuespillere: Kevin Hart, Tiffany Haddish, Rob Riggle, Romany Malco
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, French, Arabic
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En studerende dropper ud af high school og må tage et aftenskolekursus for at bestå sin eksamen, men får problemer med både sin friske lærer og en hævngerrig rektor.


Se Night School på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNight School havde premiere på Netflix Danmark den 25. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Night School ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Night School herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Night School er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Night School stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar