Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer

Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer

13/01/2021 | Flixfilm

Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Crime, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Paul Skolnick, Gil Carrillo, Frank Salerno
Spilletid: 189 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Under overfladen på solbeskinnede Los Angeles i 1985 lurer en nådesløs seriemorder. I denne true-crime-fortælling giver to efterforskere ikke op, før de har fanget ham.Se Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar