Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Night Teeth

Night Teeth

20/10/2021 | Flixfilm

Night Teeth på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Adam Randall
Skuespillere: Jorge Lendeborg Jr., Debby Ryan, Lucy Fry
Spilletid: 107 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En ung chauffør henter to mystiske kvinder og kører dem rundt fra fest til fest. Men da hans passagerer afslører deres sande natur, må han kæmpe for sit liv.

Night Teeth havde premiere på Netflix Danmark den 20. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Night Teeth på YouTube.Se Night Teeth på NetflixAnmeldelse: Night Teeth

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Night Teeth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Night Teeth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Night Teeth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Night Teeth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar