Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Night Train to Lisbon

Night Train to Lisbon

15/05/2015 | Ingen kommentarer

Se Night Train to Lisbon på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: Bille August
Skuespillere: Jeremy Irons, Mélanie Laurent, Jack Huston, Martina Gedeck
Spilletid: 111 min
Land: Germany, Switzerland, Portugal
Sprog: English, Portuguese
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: En schweizisk professor forsøger at afdække sandheden om en portugisisk digters liv og død – en digter der gjorde alt for at styrte diktatoren Salazar.


Se Night Train to Lisbon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Night Train to Lisbon havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Night Train to Lisbon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Night Train to Lisbon herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Night Train to Lisbon er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Night Train to Lisbon stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar