Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Night Train to Lisbon

Night Train to Lisbon

15/05/2015 | Flixfilm

Se Night Train to Lisbon på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Mystery, Romance, Thriller
Instruktion: Bille August
Skuespillere: Jeremy Irons, Mélanie Laurent, Jack Huston
Spilletid: 111 min
Land: Switzerland, Germany, Portugal
Sprog: English, Portuguese
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En schweizisk professor forsøger at afdække sandheden om en portugisisk digters liv og død – en digter der gjorde alt for at styrte diktatoren Salazar.

Night Train to Lisbon havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Night Train to Lisbon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Night Train to Lisbon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Night Train to Lisbon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Night Train to Lisbon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Night Train to Lisbon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar