Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nightcrawler

Nightcrawler

23/07/2016 | Flixfilm

Se Nightcrawler på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Dan Gilroy
Skuespillere: Jake Gyllenhaal, Michael Papajohn, Marco Rodríguez, Bill Paxton
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: En desperat ung mand trækkes ind i et beskidt, men lukrativt, arbejde med at opsøge og filme brande, bilulykker og mordscener i Los Angeles.


Se Nightcrawler på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNightcrawler havde premiere på Netflix Danmark den 23. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nightcrawler ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nightcrawler herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nightcrawler er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nightcrawler stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar