Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nightflyers

Nightflyers

01/02/2019 | Flixfilm

Se Nightflyers på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Horror, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Eoin Macken, David Ajala, Jodie Turner-Smith, Angus Sampson
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Menneskehedens fremtid er på spil. En gruppe videnskabsfolk og en specielt dygtig telepat drager ud i det ukendte på et rumskib fuld af hemmeligheder.


Se Nightflyers på Netflix

Anmeldelse: Nightflyers - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNightflyers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nightflyers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nightflyers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nightflyers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nightflyers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Nightflyers

  1. Bjarne - kl. 17:25, 28-04-2019:

    Nightflyers er endnu en rodet film uden mål og en mening, man forgæves håber dukker op med ideer hugget fra bedre bøger og film allerede tænkt for årtier siden_ en handling,der kunne fortælles på to timer. Fyldt med computergrafik som plaster på skidt handling som SÅ MANGE

    Skriv kommentar