Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nights in Rodanthe

Nights in Rodanthe

01/11/2020 | Flixfilm

Se Nights in Rodanthe på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Romance
Instruktør: George C. Wolfe
Skuespillere: Richard Gere, Diane Lane, Christopher Meloni, Viola Davis
Spilletid: 97 min
Land: USA, Australia
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da en orkan rammer en kro på North Carolinas kyst og den eneste gæst, kirurgen Paul Flanner, strander, ændrer det en ung kvindes liv for bestandigt.

Nights in Rodanthe havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Nights in Rodanthe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nights in Rodanthe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nights in Rodanthe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nights in Rodanthe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nights in Rodanthe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar