Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nights in Rodanthe

Nights in Rodanthe

01/11/2020 | Flixfilm

Nights in Rodanthe på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Drama, Romance
Instruktion: George C. Wolfe
Skuespillere: Diane Lane, Richard Gere, Christopher Meloni
Spilletid: 97 min
Land: United States, Australia
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da en orkan rammer en kro på North Carolinas kyst og den eneste gæst, kirurgen Paul Flanner, strander, ændrer det en ung kvindes liv for bestandigt.

Nights in Rodanthe havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nights in Rodanthe på YouTube.Se Nights in Rodanthe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nights in Rodanthe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nights in Rodanthe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nights in Rodanthe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nights in Rodanthe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar