Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nikki Glaser: Bangin’

Nikki Glaser: Bangin’

01/10/2019 | Flixfilm

Nikki Glaser: Bangin’ på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Nicholaus Goossen
Skuespillere: Nikki Glaser
Spilletid: 63 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Nikki Glaser viser det hele i en skarp standup-special om sex, ædruelighed og om at komme over sin usikkerhed. Og hun er ikke nærig med detaljerne.Se Nikki Glaser: Bangin’ på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Nikki Glaser: Bangin’ havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nikki Glaser: Bangin’ på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Nikki Glaser: Bangin’ ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nikki Glaser: Bangin’ stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nikki Glaser: Bangin’, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nikki Glaser: Bangin’ er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar