Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nikki Glaser: Bangin’

Nikki Glaser: Bangin’

01/10/2019 | Flixfilm

Se Nikki Glaser: Bangin’ på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Nicholaus Goossen
Skuespillere: Nikki Glaser
Spilletid: 63 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Nikki Glaser viser det hele i en skarp standup-special om sex, ædruelighed og om at komme over sin usikkerhed. Og hun er ikke nærig med detaljerne.


Se Nikki Glaser: Bangin’ på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNikki Glaser: Bangin’ havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nikki Glaser: Bangin’ ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nikki Glaser: Bangin’ herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nikki Glaser: Bangin’ er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nikki Glaser: Bangin’ stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar