Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Niko 2: Little Brother, Big Trouble

Niko 2: Little Brother, Big Trouble

01/12/2020 | Flixfilm

Niko 2: Little Brother, Big Trouble på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Det unge rensdyr Nikos verden bliver vendt på hovedet, da hans mor fortæller, at hun har planer om at gifte sig igen, og hans nye stedbror bliver bortført.

Niko 2: Little Brother, Big Trouble havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Niko 2: Little Brother, Big Trouble på YouTube.Se Niko 2: Little Brother, Big Trouble på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Niko 2: Little Brother, Big Trouble ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Niko 2: Little Brother, Big Trouble stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Niko 2: Little Brother, Big Trouble, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Niko 2: Little Brother, Big Trouble er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar