Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nikolaj Coster-Waldau kæmper mod den barske natur i ‘Against The Ice’

Nikolaj Coster-Waldau kæmper mod den barske natur i ‘Against The Ice’

14/01/2022 | Flixfilm

against the ice netflix film

Foto: Lilja Jonsdottir/Netflix © 2022

For et år siden offentliggjorde den danske skuespiller Nikolaj Coster-Waldau (‘Game Of Thrones’) at han i samarbejde med streamingtjenesten Netflix havde kastet sig over passionsprojektet ‘Against The Ice’.

Det er en barsk overlevelsesfilm med en sand historie om venskab, kærlighed og fællesskabets imponerende magt, baseret på polarforskeren Ejnar Mikkelsen ekspeditioner, og nu er de involverede klar til at løfte sløret for første trailer, som kan ses nederst i artiklen.

I 1909 drog Ejnar Mikkelsen (Coster-Waldau) sammen med ledsager, Iver P. Iversen (Cole), ud på Alabama-ekspeditionen i det nordlige Grønland for at lede efter de omkomne fra Danmark-ekspeditionen, men da deres skibe forliser bliver det hurtigt en kamp om liv og død.

I mere end to år må de vente på undsætning og kæmpe mod ekstreme forhold for at overleve mens en ekstrem sult og isbjørne trænger sig på.

LÆS OGSÅ:   Skaberen af 'Don't Look Up' klar med stjernespækket seriemorder-film

Artiklen fortsætter under annoncen

Deres mål er af finde bevis på, at Grønland kun består af ét stykke land, men efterhånden som dagene bliver længere, begynder deres mentale greb om virkeligheden at falme, hvilket avler mistillid og paranoia – en farlig cocktail i deres kamp for overlevelse.

‘Against The Ice’ er instrueret af dansk Peter Flinth (‘Arn: Tempelridderen’) mens Baltasar Kormákur (‘Everest’) har produceret. Nikolaj Coster-Waldau har selv været med til at skrive manuskriptet til filmen.

‘Against The Ice’ har premiere på Netflix Danmark den 2. marts.
Skriv kommentar