Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nila

01/03/2017 | Flixfilm

Se Nila på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Selvamani Selvaraj
Skuespillere: Sruthi Hariharan, Sarvesh Sridhar, Vicky Vijai
Spilletid: 96 min
Land: India
Sprog: Tamil
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Da en taxachauffør løber ind i sin barndomskæreste, forsøger han at vække sine gamle følelser, men finder ud af, at voksenkærlighed er en mere indviklet sag.


Se Nila på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNila havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nila ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nila herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nila er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nila stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar