Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nils Holgersson

Nils Holgersson

02/05/2019 | Flixfilm

Nils Holgersson på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Animation
Instruktion: N/A
Skuespillere: Andrew Francis, Kelly Sheridan, Shannon Chan-Kent
Spilletid: 13 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Da en landsbydreng bliver skrumpet ned i samme størrelse som en huskat, bliver han ven med en flok gæs og flyver ud på sit livs eventyr.

Nils Holgersson (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nils Holgersson på YouTube.Se Nils Holgersson på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Nils Holgersson (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nils Holgersson (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nils Holgersson, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nils Holgersson er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar