Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nils Holgersson

Nils Holgersson

02/05/2019 | Flixfilm

Se Nils Holgersson på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Shannon Chan-Kent, Michael Dobson, Andrew Francis, Erin Mathews
Spilletid: 13 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Da en landsbydreng bliver skrumpet ned i samme størrelse som en huskat, bliver han ven med en flok gæs og flyver ud på sit livs eventyr.

Nils Holgersson (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Nils Holgersson på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nils Holgersson (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nils Holgersson (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nils Holgersson, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nils Holgersson er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar