Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nils Holgerssons Underbara Resa

Nils Holgerssons Underbara Resa

22/12/2017 | Flixfilm

Se Nils Holgerssons Underbara Resa på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jimmy Uller
Spilletid: N/A
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da han bliver formindsket af et mytisk væsen for sin manglende respekt, må en bondedreng ændre sin opførsel for at vende tilbage til normal størrelse.

Nils Holgerssons Underbara Resa (Niels Holgersens Forunderlige Rejse) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Nils Holgerssons Underbara Resa på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nils Holgerssons Underbara Resa (Niels Holgersens Forunderlige Rejse) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nils Holgerssons Underbara Resa (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nils Holgerssons Underbara Resa, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nils Holgerssons Underbara Resa (Niels Holgersens Forunderlige Rejse) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar