Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nimona

30/06/2023 | Flixfilm

Nimona på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Nick Bruno, Troy Quane
Skuespillere: Chloë Grace Moretz, Riz Ahmed, Eugene Lee Yang
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En ridder beskyldt for en tragisk forbrydelse går sammen med en sølle, formskiftende teenager for at bevise sin uskyld. Men hvad nu hvis hun er uhyret, han skal bekæmpe?Se Nimona på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Nimona havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nimona på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Nimona ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nimona stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nimona, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nimona er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar