Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Nim’s Island

Nim’s Island

01/06/2023 | Flixfilm

Nim’s Island på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktion: Joon-ik Lee
Skuespillere: Soo Ae, Jin-young Jung, Wipawee Charoenpura
Spilletid: 126 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Alt kan ske på Nims ø. Her bor Nim med sin far og sine eksotiske dyrevenner. Nims helt er Alex Rover, verdens største eventyrer. Da øen trues, søger hun hjælp hos Alex.Se Nim’s Island på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Nim’s Island havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nim’s Island på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Nim’s Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nim’s Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nim’s Island, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nim’s Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar