Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nina Conti: Clowing Around

Nina Conti: Clowing Around

08/08/2022 | Flixfilm

Nina Conti: Clowing Around på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En bugtaler træner sig op til at blive en "grinelæge", der optræder på hospitaler. Hun kan ikke tage sit kæledyr med, så hun må selv finde sin indre klovnestemme frem.

Nina Conti: Clowing Around havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nina Conti: Clowing Around på YouTube.Se Nina Conti: Clowing Around på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Nina Conti: Clowing Around ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nina Conti: Clowing Around stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nina Conti: Clowing Around, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nina Conti: Clowing Around er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar