Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Nina Frisk

Nina Frisk

01/09/2023 | Flixfilm

Nina Frisk på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Comedy
Instruktion: Maria Blom
Skuespillere: Sofia Helin, Daniel Götschenhjelm, Vilde Helmerson
Spilletid: 83 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En stewardesse overvejer at stoppe med at flyve og begynde en tilværelse med en ny kæreste. Men problemer i parforholdet og lig i lasten gør det til et svært valg.Se Nina Frisk på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Nina Frisk havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nina Frisk på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Nina Frisk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nina Frisk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nina Frisk, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nina Frisk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar