Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Nine Days

Nine Days

07/08/2023 | Flixfilm

Nine Days på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Fantasy
Instruktion: Edson Oda
Skuespillere: Winston Duke, Zazie Beetz, Bill Skarsgård
Spilletid: 124 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En bureaukrat interviewer fem sjæle for at finde ud af, hvem af dem der skal have et liv på Jorden. Men snart står han over for en personlig eksistentiel udfordring.Se Nine Days på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Nine Days havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nine Days på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Nine Days ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nine Days stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nine Days, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nine Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar