Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nine Men

07/03/2022 | Flixfilm

Nine Men på Netflix

Produktionsår: 1943
Genre: Drama, War
Instruktion: Harry Watt
Skuespillere: Jack Lambert, Grant Sutherland, Gordon Jackson
Spilletid: 68 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I den libyske ørken under 2. verdenskrig kommer ni britiske soldater væk fra deres konvoj og skal overleve både barske omgivelser og angreb fra fjenden.

Nine Men havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nine Men på YouTube.Se Nine Men på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Nine Men ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nine Men stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nine Men, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nine Men er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar