Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Nineteen to Twenty

Nineteen to Twenty

05/07/2023 | Flixfilm

Nineteen to Twenty på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Reality-TV, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Eugene Ko, Dawn Anderson, Su-Hyun Lee
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.8

Handling: En gruppe unge deler deres sidste uge som teenagere og første uge i 20'erne, hvor de oplever friheden og udforsker alle voksenlivets førstegangsoplevelser.Se Nineteen to Twenty på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Nineteen to Twenty (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nineteen to Twenty på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Nineteen to Twenty (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nineteen to Twenty (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nineteen to Twenty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nineteen to Twenty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar