Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ninja Assassin

Ninja Assassin

01/10/2017 | Flixfilm

Se Ninja Assassin på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Thriller
Instruktør: James McTeigue
Skuespillere: Rain, Joon Lee, Jonathan Chan-Pensley, Ill-Young Kim
Spilletid: 99 min
Land: Germany, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Da hans bedste ven bliver myrdet af den skumle Ozunu-klan, sværger den forældreløse Raizo, der er opdraget til at blive lejemorder, hævn.


Se Ninja Assassin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNinja Assassin havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ninja Assassin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ninja Assassin herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ninja Assassin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ninja Assassin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar