Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ninja Assassin

Ninja Assassin

01/10/2017 | Flixfilm

Ninja Assassin på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Action, Thriller
Instruktion: James McTeigue
Skuespillere: Rain, Rick Yune, Naomie Harris
Spilletid: 99 min
Land: Germany, United States, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da hans bedste ven bliver myrdet af den skumle Ozunu-klan, sværger den forældreløse Raizo, der er opdraget til at blive lejemorder, hævn.

Ninja Assassin havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ninja Assassin på YouTube.Se Ninja Assassin på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ninja Assassin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ninja Assassin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ninja Assassin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ninja Assassin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar