Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ni No Kuni

Ni No Kuni

16/01/2020 | Flixfilm

Se Ni No Kuni på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To almindelige teenagere begiver sig ud på en magisk mission for at redde deres ven og hendes modpart fra en anden verden. Men kærligheden stikker en kæp i hjulet.

Ni No Kuni havde premiere på Netflix Danmark den 16. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ni No Kuni på YouTube.Se Ni No Kuni på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ni No Kuni ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ni No Kuni stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ni No Kuni, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ni No Kuni er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Ni No Kuni

  1. Jakob - kl. 17:03, 16-01-2020:

    Det er den forkerte trailer, I har indsat. Den der er for Switch-spillet, som filmen er baseret på.

    Skriv kommentar