Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nise – The Heart of Madness

Nise – The Heart of Madness

01/03/2017

Se Nise – The Heart of Madness på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Adult
Instruktør: Enjukudera
Skuespillere: Hitomi Honjo, Natsumi Horiguchi, Yu Kawakami, Reiko Kobayakawa
Spilletid: 124 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: N/A

Resumé: I dette drama, som er baseret på en sand historie, afviser en psykiater brugen af elektrochok mod skizofreni og opfordrer i stedet sine patienter til at skabe kunst.


Se Nise – The Heart of Madness på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nise – The Heart of Madness havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Nise – The Heart of Madness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nise – The Heart of Madness herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nise – The Heart of Madness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nise – The Heart of Madness stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar