Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Nisser’ er blevet streamet over 6 millioner timer

‘Nisser’ er blevet streamet over 6 millioner timer

05/12/2021 | Flixfilm

nisser seertal danmark hit

Den danske Netflix-serie ‘Nisser’ om de ikke-så-venlige og blodtørstige nisser er blevet en stor succes uden for landet grænser.

Vi har tidligere skrevet, at serien har ligget på førstepladsen i Danmark og Mexico, samt været i top 10 i mere end 50 lande.

Men nu kan streamingtjenesten løfte sløret for hvor meget tid Netflix-medlemmerne har brugt på fantasy-serien ‘Nisser’.

Helt konkret har medlemmer over hele verden set i alt 6.660.000 millioner timer af ‘Nisser’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eftersom seriens 6 afsnit har en total spilletid på 150 minutter betyder det, at i hvert fald 2,6 millioner Netflix-medlemmer har set ‘Nisser’ fra start til slut.

Serien er skabt og skrevet af Stefan Jaworski, mens rollelisten tæller navne som Sonja Steen, Milo Toke Bendix Campanale, Ann Eleonora Jørgensen, Vivelill Søgaard Holm, Rasmus Hammerich, Peder Thomas Pedersen, Lila Nobel og Lukas Løkken.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

I håbet om at genfinde hinanden over julen rejser en familie på fire i ‘Nisser’ til en afsides dansk ø. Her opdager de dog snart, at øen er styret af beboere, der lever i et stærkt religiøst fællesskab i samhørighed med farlige væsener i skoven, som viser sig at være … nisser.

Da pigen i familien finder en babynisse og tager den med hjem, bryder hun uforvarende balancen og kaster alle på øen ud i en livsfarlig kamp om tro, håb og ren overlevelse.

Se ‘Nisser‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar