Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Nisser’ hitter over hele verden

‘Nisser’ hitter over hele verden

29/11/2021 | Flixfilm

nisser hit netflix serie

Den danske juleserie ‘Nisser’, som i weekenden havde premiere på streamingtjenesten Netflix, er allerede blevet et forrygende streaminghit!

Den eventyrlig juleserie med et twist af gys og blodtørstige nisser er naturligvis gået direkte ind på førstepladsen over de meste sete film og serier i Danmark, men det er ikke det eneste land hvor julegyseren topper listen.

Serien om den danske families juleferie, der forvandles til et mareridt, er nemlig også strøget ind på førstepladsen i Mexico!

Det viser en gennemgang lavet af Flixfilm.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Nisser’ følger en familie på fire, som rejser til en afsides dansk ø. Her opdager de dog snart, at øen er styret af beboere, der lever i et stærkt religiøst fællesskab i samhørighed med farlige væsener i skoven, som viser sig at være … nisser – virkelige, uhyggelige nisser!

Det er dog ikke kun i Danmark og Mexico at ‘Nisser’ er populær. Serien ligger i top 3 i 19 lande, heriblandt Tyskland, Frankrig og Østrig, mens den placerer sig blandt top 10 i mere end 50 lande.

LÆS OGSÅ:   'That ’90s Show' er snart tilbage

Succesen er dog ukendt for skaberne af ‘Nisser’. Det er nemlig Jannik Tai Mosholt og Christian Potalivo, som også stod bag Netflix-serien ‘The Rain‘, der har fundet på idéen til serien.

Selvom ‘The Rain’ generelt ikke fik særlig gode anmeldelser i Danmark – den fik dog topkarakter hos Flixfilm – så blev den et hit i udlandet og var blandt de meste sete serier i USA i 2020.

‘Nisser’ er på i alt seks afsnit og er skabt og skrevet af Stefan Jaworski, mens rollelisten tæller navne som Sonja Steen, Milo Toke Bendix Campanale, Ann Eleonora Jørgensen, Vivelill Søgaard Holm, Rasmus Hammerich, Peder Thomas Pedersen, Lila Nobel og Lukas Løkken.

Se ‘Nisser‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar