Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nitro Circus: The Movie

Nitro Circus: The Movie

09/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Nitro Circus: The Movie på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Action, Comedy
Instruktør: Gregg Godfrey, Jeremy Rawle
Skuespillere: Travis Pastrana, Jolene Van Vugt, Tommy Passemante, Jim DeChamp
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Kom med Travis Pastrana og hans venner ind i freestyle motocrosskørernes adrenalinfyldte verden, når de rejser kloden rundt og optræder med vilde stunts.


Se Nitro Circus: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nitro Circus: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nitro Circus: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nitro Circus: The Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nitro Circus: The Movie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nitro Circus: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar