Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nitro Circus: The Movie

Nitro Circus: The Movie

22/05/2018 | Flixfilm

Se Nitro Circus: The Movie på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Action, Comedy
Instruktør: Gregg Godfrey, Jeremy Rawle
Skuespillere: Travis Pastrana, Jolene Van Vugt, Tommy Passemante, Jim DeChamp
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Kom med Travis Pastrana og hans venner ind i freestyle motocrosskørernes adrenalinfyldte verden, når de rejser kloden rundt og optræder med vilde stunts.


Se Nitro Circus: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNitro Circus: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nitro Circus: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nitro Circus: The Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nitro Circus: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nitro Circus: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar