Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nitro Circus: The Movie

Nitro Circus: The Movie

09/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Nitro Circus: The Movie på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Action, Comedy
Instruktør: Gregg Godfrey, Jeremy Rawle
Skuespillere: Travis Pastrana, Jolene Van Vugt, Tommy Passemante, Jim DeChamp
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Kom med Travis Pastrana og hans venner ind i freestyle motocrosskørernes adrenalinfyldte verden, når de rejser kloden rundt og optræder med vilde stunts.


Se Nitro Circus: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nitro Circus: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nitro Circus: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nitro Circus: The Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nitro Circus: The Movie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nitro Circus: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar