Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Niyazi Gül Dörtnala

Niyazi Gül Dörtnala

10/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Niyazi Gül Dörtnala på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En veterinærprofessor på jagt efter formlen bag en magisk eliksir, som hans far har testamenteret til ham, bliver inddraget i en gangsters væddeløbsplaner.


Se Niyazi Gül Dörtnala på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Niyazi Gül Dörtnala havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Niyazi Gül Dörtnala ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Niyazi Gül Dörtnala herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Niyazi Gül Dörtnala er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Niyazi Gül Dörtnala stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar