Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nneka The Pretty Serpent

Nneka The Pretty Serpent

18/08/2021 | Flixfilm

Se Nneka The Pretty Serpent på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Horror, Mystery
Instruktion: Zeb Ejiro, Tosin Igho
Skuespillere: Onikosi Bukola Abisoye, Bimbo Ademoye, Olamide Afolabi
Spilletid: 140 min
Land: Nigeria
Sprog: English, Ibo
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Flere år efter hendes forældre bliver myrdet under mystiske omstændigheder, får en traumatiseret kvinde overnaturlige kræfter, der hjælper hende med hendes hævntogt.

Nneka The Pretty Serpent havde premiere på Netflix Danmark den 18. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nneka The Pretty Serpent på YouTube.Se Nneka The Pretty Serpent på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nneka The Pretty Serpent ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nneka The Pretty Serpent stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nneka The Pretty Serpent, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nneka The Pretty Serpent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar