Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » No Country for Old Men

No Country for Old Men

01/08/2020 | Flixfilm

Se No Country for Old Men på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Ethan Coen, Joel Coen
Skuespillere: Tommy Lee Jones, Javier Bardem, Josh Brolin, Woody Harrelson
Spilletid: 122 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: En mand falder tilfældigt over et blodigt gerningssted, en bil med heroin og to mio. dollars i kontanter og tager pengene og udløser derved en ukontrollabel voldsspiral.


Se No Country for Old Men på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


No Country for Old Men havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om No Country for Old Men ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til No Country for Old Men:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til No Country for Old Men er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No Country for Old Men stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar