Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » No Country for Old Men

No Country for Old Men

01/08/2020 | Flixfilm

No Country for Old Men på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Ethan Coen, Joel Coen
Skuespillere: Tommy Lee Jones, Javier Bardem, Josh Brolin
Spilletid: 122 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.2

Handling: En mand falder tilfældigt over et blodigt gerningssted, en bil med heroin og to mio. dollars i kontanter og tager pengene og udløser derved en ukontrollabel voldsspiral.

No Country for Old Men havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til No Country for Old Men på YouTube.Se No Country for Old Men på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om No Country for Old Men ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No Country for Old Men stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame No Country for Old Men, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til No Country for Old Men er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar