Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » No Estamos Solos

No Estamos Solos

01/09/2017 | Flixfilm

Se No Estamos Solos på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Horror
Instruktør: Daniel Rodríguez Risco
Skuespillere: Marco Zunino, Fiorella Díaz, Lucho Cáceres, Zoe Arévalo
Spilletid: 76 min
Land: Peru
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: Efter at have flyttet til udkanten af Lima bliver en familie terroriseret af en tilstedeværelse i deres nye hjem, hvilket tvinger dem til at søge hjælp fra en eksorcist.


Se No Estamos Solos på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNo Estamos Solos (We Are Not Alone) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om No Estamos Solos (We Are Not Alone) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til No Estamos Solos herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til No Estamos Solos (We Are Not Alone) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No Estamos Solos stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar