Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » No Estamos Solos

No Estamos Solos

01/09/2017 | Ingen kommentarer

Se No Estamos Solos på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Horror
Instruktør: Daniel Rodríguez Risco
Skuespillere: Marco Zunino, Fiorella Díaz, Lucho Cáceres, Zoe Arévalo
Spilletid: 76 min
Land: Peru
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.6

Resumé: Efter at have flyttet til udkanten af Lima bliver en familie terroriseret af en tilstedeværelse i deres nye hjem, hvilket tvinger dem til at søge hjælp fra en eksorcist.


Se No Estamos Solos på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


No Estamos Solos (We Are Not Alone) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om No Estamos Solos (We Are Not Alone) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til No Estamos Solos herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til No Estamos Solos (We Are Not Alone) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No Estamos Solos stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar