Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » No Estoy Loca

No Estoy Loca

04/05/2018 | Flixfilm

Se No Estoy Loca på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Nicolás López
Skuespillere: Paz Bascuñán, Marcial Tagle, Antonia Zegers, Carolina Paulsen
Spilletid: 116 min
Land: Chile
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En kvinde indlægges på en psykiatrisk klinik, fordi hun forsøgte at begå selvmord, da hun fandt ud af, at hendes mand havde en affære med hendes bedste ven.

No Estoy Loca havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se No Estoy Loca på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om No Estoy Loca ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No Estoy Loca stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame No Estoy Loca, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til No Estoy Loca er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar