Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » No Filter

No Filter

12/07/2016 | Flixfilm

Se No Filter på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Nicolás López
Skuespillere: Paz Bascuñán, Antonio Quercia, Paulo Brunetti, Lucy Cominetti
Spilletid: 100 min
Land: Chile
Sprog: Italian, Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En kvinde besøger en kinesisk læge og opdager, at smerter skyldes indestængt vrede. Kuren er at udtrykke sig selv fuldt og helt, uanset hvad det indebærer.


Se No Filter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNo Filter havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om No Filter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til No Filter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til No Filter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No Filter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar