Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » No Good Deed

No Good Deed

01/04/2020 | Flixfilm

Se No Good Deed på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Crime, Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Sam Miller
Skuespillere: Idris Elba, Taraji P. Henson, Leslie Bibb, Kate del Castillo
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En dedikeret mor, som tilbyder at hjælpe en flot, ukendt mand, bliver fanget i et gidselmareridt, da det viser sig, at manden er en sindssyg flugtfange.Se No Good Deed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


No Good Deed havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om No Good Deed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til No Good Deed:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til No Good Deed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No Good Deed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar