Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » No Good Deed

No Good Deed

04/02/2015 | Flixfilm

No Good Deed på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Thriller
Instruktion: Sam Miller
Skuespillere: Taraji P. Henson, Idris Elba, Leslie Bibb
Spilletid: 84 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En betjent overværer et bankrøveri og bortføres af skurkene. De holder ham indespærret med kun lederens kæreste til at holde øje med ham.

No Good Deed havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til No Good Deed på YouTube.Se No Good Deed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om No Good Deed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No Good Deed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame No Good Deed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til No Good Deed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar