Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » No Good Nick

No Good Nick

05/08/2019 | Flixfilm

No Good Nick på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Siena Agudong, Lauren Lindsey Donzis, Kalama Epstein
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En familie får vendt tilværelsen på hovedet, da en teenagesvindler dukker oppe hjemme hos dem og hævder, at hun er et fjernt familiemedlem.Se No Good Nick på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

No Good Nick (Problembarnet Nick) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 5. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til No Good Nick på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om No Good Nick (Problembarnet Nick) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No Good Nick (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame No Good Nick, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til No Good Nick (Problembarnet Nick) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.3 kommentarer til No Good Nick

  1. lykke - kl. 16:13, 22-05-2019:

    hvornår kommer sæson 2?!

  2. Julie - kl. 12:15, 29-05-2019:

    Kommer der en sæson mere??

  3. Aa - kl. 23:14, 09-08-2019:

    Kommer der en 3 sæson??

Skriv kommentar