Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » No Good Nick

No Good Nick

05/08/2019 | Flixfilm

Se No Good Nick på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Siena Agudong, Lauren Lindsey Donzis, Kalama Epstein, Sean Astin
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En familie får vendt tilværelsen på hovedet, da en teenagesvindler dukker oppe hjemme hos dem og hævder, at hun er et fjernt familiemedlem.


Se No Good Nick på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


No Good Nick (Problembarnet Nick) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 5. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om No Good Nick (Problembarnet Nick) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til No Good Nick:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til No Good Nick (Problembarnet Nick) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No Good Nick (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.3 kommentarer til No Good Nick

 1. lykke - kl. 16:13, 22-05-2019:

  hvornår kommer sæson 2?!

 2. Julie - kl. 12:15, 29-05-2019:

  Kommer der en sæson mere??

 3. Aa - kl. 23:14, 09-08-2019:

  Kommer der en 3 sæson??

  Skriv kommentar