Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » No Good Nick

No Good Nick

05/08/2019 | Flixfilm

Se No Good Nick på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Siena Agudong, Lauren Lindsey Donzis, Kalama Epstein, Sean Astin
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En familie får vendt tilværelsen på hovedet, da en teenagesvindler dukker oppe hjemme hos dem og hævder, at hun er et fjernt familiemedlem.

No Good Nick (Problembarnet Nick) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 5. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se No Good Nick på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om No Good Nick (Problembarnet Nick) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No Good Nick (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame No Good Nick, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til No Good Nick (Problembarnet Nick) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.3 kommentarer til No Good Nick

 1. lykke - kl. 16:13, 22-05-2019:

  hvornår kommer sæson 2?!

 2. Julie - kl. 12:15, 29-05-2019:

  Kommer der en sæson mere??

 3. Aa - kl. 23:14, 09-08-2019:

  Kommer der en 3 sæson??

  Skriv kommentar