Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » No Impact Man

No Impact Man

15/04/2014 | Flixfilm

Se No Impact Man på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Documentary
Instruktør: Laura Gabbert, Justin Schein
Skuespillere: Colin Beavan, Michelle Conlin
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En familie prøver at leve et helt år uden at bruge elektricitet og producere skrald for at gøre verden bedre ved ikke at forurene.


Se No Impact Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNo Impact Man havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om No Impact Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til No Impact Man herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til No Impact Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No Impact Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar