Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

No Limit

09/09/2022 | Flixfilm

No Limit på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Romance, Sport
Instruktion: David M. Rosenthal
Skuespillere: Sofiane Zermani, Camille Rowe, César Domboy
Spilletid: 1 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: N/A

Handling: En talentfuld ung kvinde rammes af dyb og destruktiv kærlighed til sin rekordholdende fridykkerinstruktør i dette visuelt fængende romantiske drama.

No Limit havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til No Limit på YouTube.Se No Limit på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om No Limit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No Limit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame No Limit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til No Limit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar