Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

No Mad

26/08/2022 | Flixfilm

No Mad på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Short, Action
Instruktion: Eddy Saccomani
Skuespillere: Dominique Bettenfeld, Oriane Blin, Stephane Demangeat
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: N/A

Handling: En gruppe surfere rejser til en smuk ø i Filippinerne for at finde den perfekte bølge og bidrage til arbejdet for at bevare livet i havet.Se No Mad på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

No Mad havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til No Mad på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om No Mad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No Mad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame No Mad, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til No Mad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar