Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » No One Gets Out Alive

No One Gets Out Alive

29/09/2021 | Flixfilm

No One Gets Out Alive på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Santiago Menghini
Skuespillere: Phil Robertson, Joana Borja, Victoria Alcock
Spilletid: 87 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Spanish, Romanian, Portuguese
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En desperat kvinde fra Mexico uden papirer flytter ind på et forfaldent pensionat i Cleveland. Så begynder de foruroligende skrig og uhyggelige syner.

No One Gets Out Alive havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til No One Gets Out Alive på YouTube.Se No One Gets Out Alive på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om No One Gets Out Alive ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No One Gets Out Alive stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame No One Gets Out Alive, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til No One Gets Out Alive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar