Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » No One Killed Jessica

No One Killed Jessica

30/04/2020 | Flixfilm

Se No One Killed Jessica på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Biography, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Raj Kumar Gupta
Skuespillere: Rani Mukerji, Vidya Balan, Myra Karn, Neil Bhoopalam
Spilletid: 136 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Denne thriller fortæller den sande historie om modellen Jessica Lall – der blev skuddræbt i en restaurant – og kampen for at bringe hendes morder for retten.Se No One Killed Jessica på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


No One Killed Jessica havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om No One Killed Jessica ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til No One Killed Jessica:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til No One Killed Jessica er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No One Killed Jessica stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar