Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » No Other Woman

No Other Woman

04/09/2020 | Flixfilm

Se No Other Woman på Netflix

Indspilningsår: 1933
Genre: Drama
Instruktør: J. Walter Ruben
Skuespillere: Irene Dunne, Charles Bickford, Gwili Andre, Eric Linden
Spilletid: 58 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En lykkeligt gift mand falder for fristelsen, da han bliver efterstræbt af en velhavende kunde, hvilket sætter gang i et hedt trekantsdrama.Se No Other Woman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


No Other Woman havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om No Other Woman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til No Other Woman:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til No Other Woman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No Other Woman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar