Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » No Place Of Their Own

No Place Of Their Own

17/04/2022 | Flixfilm

No Place Of Their Own på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Romaer og sintier diskuterer kulturelle traditioner samt vigtigheden af religion og uddannelse i deres respektive samfund.

No Place Of Their Own havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til No Place Of Their Own på YouTube.Se No Place Of Their Own på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om No Place Of Their Own ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No Place Of Their Own stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame No Place Of Their Own, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til No Place Of Their Own er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar