Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

No Reservations (Kærlighed & Krydderier)

26/11/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Kate er en kontrollerende chef til hverdag, men hendes liv vendes på hovedet, da hendes søster dør i en bilulykke, og Kate bliver eneste værge for sin niece.


Se No Reservations (Kærlighed & Krydderier) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


No Reservations (Kærlighed & Krydderier) havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om No Reservations (Kærlighed & Krydderier) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til No Reservations (Kærlighed & Krydderier) herunder:Fra premieredatoen (26. november, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til No Reservations (Kærlighed & Krydderier) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at No Reservations (Kærlighed & Krydderier) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar