Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » No Reservations (Kærlighed & Krydderier)

No Reservations (Kærlighed & Krydderier)

26/11/2014 | Flixfilm

Se No Reservations (Kærlighed & Krydderier) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Kate er en kontrollerende chef til hverdag, men hendes liv vendes på hovedet, da hendes søster dør i en bilulykke, og Kate bliver eneste værge for sin niece.


Se No Reservations (Kærlighed & Krydderier) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNo Reservations (Kærlighed & Krydderier) havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om No Reservations (Kærlighed & Krydderier) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til No Reservations (Kærlighed & Krydderier) herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til No Reservations (Kærlighed & Krydderier) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No Reservations (Kærlighed & Krydderier) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar