Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » No Reservations (Kærlighed & Krydderier)

No Reservations (Kærlighed & Krydderier)

26/11/2014 | Ingen kommentarer

Se No Reservations (Kærlighed & Krydderier) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Kate er en kontrollerende chef til hverdag, men hendes liv vendes på hovedet, da hendes søster dør i en bilulykke, og Kate bliver eneste værge for sin niece.


Se No Reservations (Kærlighed & Krydderier) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


No Reservations (Kærlighed & Krydderier) havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om No Reservations (Kærlighed & Krydderier) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til No Reservations (Kærlighed & Krydderier) herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til No Reservations (Kærlighed & Krydderier) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No Reservations (Kærlighed & Krydderier) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar