Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » No Strings Attached

No Strings Attached

23/03/2016 | Flixfilm

Se No Strings Attached på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Ivan Reitman
Skuespillere: Natalie Portman, Ashton Kutcher, Kevin Kline, Cary Elwes
Spilletid: 108 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Bollevennerne Emma og Adam har det fint med deres åbne forhold – indtil de små, lumske banditter kaldet følelser pludselig begynder at blande sig i billedet.


Se No Strings Attached på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


No Strings Attached havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om No Strings Attached ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til No Strings Attached:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til No Strings Attached er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No Strings Attached stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar