Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » No Strings Attached

No Strings Attached

23/03/2016 | Ingen kommentarer

Se No Strings Attached på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Ivan Reitman
Skuespillere: Natalie Portman, Ashton Kutcher, Kevin Kline, Cary Elwes
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Bollevennerne Emma og Adam har det fint med deres åbne forhold – indtil de små, lumske banditter kaldet følelser pludselig begynder at blande sig i billedet.


Se No Strings Attached på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


No Strings Attached havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om No Strings Attached ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til No Strings Attached herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til No Strings Attached er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No Strings Attached stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar